Започва хуманитарна дарителска кампания в подкрепа на възрастни хора в нужда в околните на Берковица села

Започва хуманитарна дарителска кампания в подкрепа на възрастни хора в нужда в околните на Берковица села

Сдружение „Заедно за Берковица“ даде начало на своята ежегодна коледна кампания в помощ на възрастните хора в нужда в околните на Берковица села.

На 16-и и 17-и декември (събота и неделя) доброволци от сдружението ще раздадат хранителни пакети съдържащи ориз, боб, леща, захар, олио, макарони, фиде, плодове, ядки , различни видове бисквити, консерви, сирене, колбас и други. Пакетът ще включва коледна картичка, изработена от ученици от Берковица, малко коледно подаръче и църковно календарче. Нуждаещите се хора ще бъдат определени чрез предварителни разговори с кметските наместници и кметовете в селата Черешовица, Котеновци, Песочница, Лесковец, Гаганица, Костенци, Комарево, Мездрея и други.

Желаещите да се включат в хуманитарната кампания могат да го направят чрез дарение на хранителни продукти или финансови средства за закупуването на такива на определените за това места. От сдружение „Заедно за Берковица“ предоставят сборен пункт и адрес за изпращането на продуктите, банкова сметка и кутии за дарения, разпространени в магазини и заведения в Берковица.

Надяваме се повече хора да се включат в кампанията и по този начин заедно да зарадваме възможно най-много хора в селата около Берковица.

Банкова сметка за набиране на средства: BG85STSA93000022783084, титуляр: Радослав Григоров
За контакт:
електронна поща: zaberkovitsa@gmail.com
тел.: 0878850324 – Радослав Григоров

Филм за кампанията – https://www.youtube.com/watch?v=y2kyySccK8k

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук