„Всичко рязко светва” както го изпяха Crimson Waves (видео)

Видинската алтернативна банда Crimson Waves записа първия си кавър и засне видео към него.

Парчето, което момчетата избират, е „Всичко рязко светва” на Мила Роберт – артист, който те харесват и следят от самото начало на кариерата и.

„Мила Робeрт е артист, който следим от самото начало и много харесваме. Не само творчеството и, но и връзката и с феновете. Единодушно решихме да направим кавър на нейно парче и една вечер след като Борислав преслуша внимателно последния и албум, просто ни написа „Правим „Всичко рязко светва”!”, споделиха момчетата в интервю за „Призни”.

Записът е направен в студиото на AV Music от Александър Величков. Зад камерата застава Антонина Лозанова. Проектът е осъществен с подкрепата на видинчанина Едуард Тодоров, който традиционно помага на млади хора от града да реализират творчески проекти.

Гледайте видеото и чуйте парчето!

Повече за Crimson Waves тук и тук.
Относно автора

Белла Антова

Дете на Северозапада, което след една декада отсъствие от родния си край се завръща и от 2020 г. му се посвещава изцяло. Част е от „Sтетика“ - платформа за събития, благодарение на която се среща с изумителни същества. Вярва, че Видин е паралелна реалност и кани всеки да я опознае. Търси местни впечатляващи истории или просто преразказва ежедневието, защото е вълнуващо, колоритно и специфично.

Прочетете и другите материали на автора тук