“Summer Vibes Festival” дава шанс на таланти от Видин да излязат на сцена с DARA или Pavell & Venci Venc

“Summer Vibes Festival” дава шанс на таланти от Видин да излязат на сцена с DARA или Pavell & Venci Venc
Снимки: Summer Vibes Festival

На 8-и и 9-и август ще се проведе най-новият фестивал на град Видин – “Summer Vibes Festival”, организиран от община Видин. Участие в него ще вземат звездите DARA, Pavell & Venci Venc’, Yoanna, Monty & Petya Alexa.

Организаторите предлагат на всички желаещи да се включат в музикална работилница с педагози, които ще им помогнат да направят първите си стъпки в пеенето и сценичното поведение. За любителите на уличните и хип-хоп танци също са предвидени занимания. И двата дни работилниците започват в 10:30 ч.

“Summer Vibes Festival” ще даде шанс на младите посетители да играят със своите родители игрите на 90-те години всеки ден от 16:00 ч. С подбрани игри като дама, ластик, пиян морков, народна топка и други, децата ще могат да се докоснат до реално общуване извън виртуалното пространство и да се пренесат за кратко в детството на родителите си.

“Summer Vibes Festival Vidin” 2020 е с вход свободен, а организаторите дават възможност чрез игра в социалните мрежи да се спечелят пропуски и феновете да се срещнат зад кулисите със своите идоли. Отличилите се в работилниците ще могат да се качат на сцената заедно с DARA или Pavell & Venci Venc’.

В рамките на фестивала посетители ще могат да открият модерна зона със свежи напитки, разнообразно хапване и сладолед.

Относно автора

Белла Антова

Дете на Северозапада, което след една декада отсъствие от родния си край се завръща и от 2020 г. му се посвещава изцяло. Част е от „Sтетика“ - платформа за събития, благодарение на която се среща с изумителни същества. Вярва, че Видин е паралелна реалност и кани всеки да я опознае. Търси местни впечатляващи истории или просто преразказва ежедневието, защото е вълнуващо, колоритно и специфично.