Монтана отбелязва Международния ден на младите хора с 6-километров пробег

Монтана отбелязва Международния ден на младите хора с 6-километров пробег

Монтана ще отбележи 12-и август (събота) – Международния ден на младите хора, с пробег “Diana Run” с начален час 08:30 ч. Маршрутът започва от парк Монтанензиум, преминава през Слънчевата градина, лесопарк „Калето“, по билото на хълма, през боровата гора и завършва на изходната точка.

В 6-километровото бягане може да се включи всеки желаещ да тества физическата си форма и психическата си нагласа. Това е една прекрасна възможност активните хора да превърнат лежерната съботна сутрин в енергично и емоционално преживяване. Удоволствието от бягането ще е съчетано с наслада от красивата гледка и природата в околностите на Монтана. Освен това участниците ще получат и подаръци – раници, шапки и тениски.

Ще бъдат обособени три пункта, на които ще се раздават освежителни напитки и силиконови гривни в бяло, зелено и червено. Те ще са доказателство, че всеки, събрал трите цвята на националния флаг, е преминал през точно определения маршрут.

За тези, които се откроят със своята бързина и издръжливост и финишират сред първите, са предвидени медали и атрактивни награди – колан за планинско бягане, бутилка за планинско бягане и пакет енергийни гелове.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук