Задава се най-дългото речно ревю „Срещу течението“

Задава се най-дългото речно ревю „Срещу течението“

На 9-и септември (събота) от 19:30 ч. във Видин ще се проведе модно ревю, което е кандидат за включване в Книгата на Гинес с рекорд за най-дългото речно ревю, като стартовата точка е пристанище „Видин“ с маршрут до средновековната крепост „Баба Вида“.

Целта на събитието, е да вдъхнови хората да бъдат смели, да следват мечтите си, а не да се „носят“ по течението. С част от тоалетите ще бъде организиран благотворителен търг на 10-и септември (неделя) в зала „Дунав“ в „Бонония Естейт“, а събраните средства ще бъдат използвани за създаване на пространство в града, оборудвано с необходимите средства за начинаещи в света на модата.

Програма на събитието:

18:30 ч. Старт на ревюто от пристанище „Видин“ (Крайречна гара) с модели, излизащи с тържествена церемония от специално нает речен кораб. Водосвет по червен килим.
18:55 ч. „Версай ревю“ около фонтана в Кръглата градинка, статични фотографии с „Флорално облекло“ и игра на актьори – пантомима.
19:20 ч. „Рейнбоу ревю“ на „Телеграф капия“ с инсталации и статични пози. Изпълнение на Духовия оркестър на гр. Видин и игра на актьори – пантомима.
19:45ч. Ревю по стълбите на Паметник на свободата, фотосесия в динамиката на стълбите, атрактивни снимки с дрон. Фриз – манекенки и мимове. Изпълнение на жива музика.
20:00 ч. „Елеганс ревю” с черни облекла при средновековната крепост „Баба Вида“. Специален гост на събитието – Деян Донков, театрална програма и виртуозна пантомима с участието на ученици от НГСЕИ и студенти от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ с преподавател проф. д-р Александър Илиев. Изпълнение на живо от DéВЯРА и „Звук и Картина“ с набиращата им популярност авторска музика.
Финално шоу с участието на всички модели.
21:00 ч. Коктейл, предоставен от „Бонония Естейт“ и парти с DJ Ilzoo край реката, заря.

Целта на събитието е да бъде създаден ежегоден фестивал, който да преобърне стандартите и да подкрепи младите дизайнери, както и да им предостави платформа, където да могат да изразят своуте творчески визии и новаторски модни колекции. Ревюто има за цел съчетавайки усилията на разнообразни творци от различни сфери, да създаде своеобразна палитра от креативност и да създаде постоянна платформа за вдъхновение и подкрепа, която ще продължава да подкрепя младите таланти и техните модни мечти.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук