Видинският драматичен театър представя комедията „Няма да платим“ с обновен състав

Видинският драматичен театър представя комедията „Няма да платим“ с обновен състав
Няма да платим театър спектакъл представление комедия

С нови попълнения в актьорския състав на спектакъла „Няма да платим“ от Дарио Фо стартира годината драматичен театър „Владимир Трандафилов“ – Видин.

След като през миналата година трупата на театъра се раздели с Ирина Флорова-Капелова, която пое по пътя на режисурата и с внезапно починалия доайен на видинския театър Божидар Даков, се наложи спектакълът да претърпи леки промени. Специално за възстановителните репетиции във Видин бе режисьорът на комедията протест Минчо Събев, който въведе в дебрите на постановката двете нови попълнения – актьорите Красимир Рангелов и Бисер Маринов. Красимир Рангелов влиза в двете роли, които изпълняваше Божидар Даков, а Бисер Маринов в ролите на комисар Флорети и още една роля – изпълнявани преди това от Ирина Флорова-Капелова. Останалата част от състава на спектакъла е непроменена и в ролите могат да бъдат видени отново Иван Рангелов, Цветелина Бодурова, Фиданка Рангелова и Николай Янев. Сценографията и костюмите са дело на Богдан Гешев.

Една истинска, човешка комедия, която същевременно забавлява, но и казва много истини за живота и проблемите ни днес.

Началният час на представлението, което ще се играе на 25-и януари (сряда), е 18:00 ч.

Билети можете да закупите от мол „Видин“ или на място преди началото на представлението. За допълнителна информация: тел. 0899926311.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук