Романтична театрална постановка ви очаква за Деня на влюбените и виното във Враца

Романтична театрална постановка ви очаква за Деня на влюбените и виното във Враца

За Деня на влюбените и виното Драматично-куклен театър – Враца ще зарадва театралната любитлеите на театъра на града под Околчица с най-новата си романтична постановка от своя репертоар – „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел.

Режисьор на спектакъла е директорът на врачанския театър Владлен Александров. Ролите се изпълняват от прекрасните актьори Елен Колева, София Бобчева, Цветан Николов и Христо Терзиев, а с тяхното участие „Роклята беглец“ става истински пир за душата и радост за очите.

Хитовата комедия е един чуден разказ за любовта – блестяща, изтънчена пиеса за проверка на чувствата на хората, които се обичат и искат да свържат животите си. Не булката, а роклята изчезва електронно! А нейното преследване води до множество комични ситуации.

Най-новата театрална комедия на Драматично-куклен театър – Враца ще има своята премиера в града на 14-ти февруари (сряда) жителите и гостите на града ще имат възможността да гледат представлението от 19:00 ч. в НЧ „Развитие“.

Това е една комедия, която ще ви отведе на едно невероятно пътуване, изпълнено със смях, емоции и любов! Билетите са ограничени, затова грабнете своите и направете Деня на влюбените и виното незабравим! А нека ви издадем и една тайна – от ДКТ- Враца са подготвили и изненади, свързани с най-новото им представление.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук