Мадлен Алгафари и Феня Каранейчева гостуват във Враца с представяне на книга и изложба

Мадлен Алгафари и Феня Каранейчева гостуват във Враца с представяне на книга и изложба

Дни преди да настъпи пролетта цветно настроение в библиотеката ще донесат картините на художничката от Мездра Феня Каранейчева и срещата със слънчевото момиче от Враца – психотерапевтът и писател Мадлен Алгафари.

На 15-и март (сряда) Читалнята на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца ще се изпълни с красота от творчеството на двете дами.

изложба Феня Каранейчева

В 17:00 ч. ще бъде официално открита изложбата „Пролетни нюанси“, която включва 14 картини, рисувани с акрил и смесени техники. Автор на творбите е художничката Феня Каранейчева. Картините са с пролетна тематика, носят светлина, пъстрота и зареждат с енергия и позитивизъм.

В 17:30 ч. в града ще пристигне известната психотерапевтка Мадлен Алгафари, за да представи новата си книга „…И заживели щастливо…“. На повече от 800 страници Алгафари разглежда теми, вълнуващи и засягащи почти всеки човек. В нея се говори за флирта, за избора на партньор, за очакванията в двойката, съвместимостта на характерите, грешките в партнирането, взаимната подкрепа и кризите в отношенията, за изневярата и ревността, прошката и втория шанс. Отделено е внимание на токсичните и отворените връзки, сексуалността, самотата, етапите на връзките, балансирането между работата и личния живот, освобождаването от минали травми, вярата в щастието и др.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук