Комедийният спектакъл „Няма да платим“ ще бъде поставен във Видин

Комедийният спектакъл „Няма да платим“ ще бъде поставен във Видин

Комедийната театрална постановка „Няма да платим“ от Дарио Фо е фарс, който същевременно забавлява, но и казва много истини за живота ни днес.

Как реагират едни обикновени работнически семейства на непрестанно растящите цени, на огромната инфлация и на безработицата, на това че са длъжни да работят за минимално и мизерно заплащане – отговорите на тези въпроси водят до низ от изключително комични ситуации, толкова комични, че граничат с абсурда – абсурда, в който живеем и днес.

"Няма да платим" театър постановка комедия спектакъл

Това е един смешно-тъжен абсурд, пречупен през призмата на изключителния драматург Дарио Фо и подреден на видинската сцена от вещите режисьорски ръце на Минчо Събев. В спектакъла участват актьорите Фиданка Рангелова, Николай Янев, Цветелина Бодурова, Иван Рангелов, Бисер Маринов и Красимир Рангелов. Сценографията е дело на Богдан Гешев.

Спектакълът ще се играе на 15-и март (сряда) от 18:00 ч. на сцената на Общински драматичен театър „Владимир Трандафилов“ – Видин. Билети могат да бъдат закупени от МОЛ Видин или на място преди началото на представлението; тел. за резервация на билети – 0899926311.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук