Какво са ни подготвили от Драматично-куклен театър – Враца през февруари?

Какво са ни подготвили от Драматично-куклен театър – Враца през февруари?

Февруари в Драматично-куклен театър – Враца обещава да бъде период на незабравими изживявания. Месецът на любовта стартира с наситена програма, изпълнена с разнообразие и качество, което ще вълнува и вдъхновява всички любители на театралното изкуство.

Акцент в афиша е най-новото заглавие в репертоара на ДКТ – Враца – брилянтната комедия „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел с режисьор Владлен Александров. Премиерното и представление е в Деня на влюбените и виното –14-и февруари (сряда), от 19:00 ч. в НЧ „Развитие – 1869“ във Враца, като за присъстващите в залата са подготвени куп изненади.

През месец февруари зрителите ще имат възможността отново да се насладят на хитови спектакли на врачанския театър. На 7-и и 21-ви февруари (сряда и сряда) от 19:00 ч. в камерна зала ще се играе спектакълът „Извън контрол“ от Рей Куни. На 8-и февруари (четвъртък) от 19:00 ч. жителите и гостите на Враца ще имат възможността да гледат пиесата „Отворена брачна двойка“. Премиерният спектакъл „Гимнастика за бременни“ пък ще радва публиката във Враца на 15-и и 29-и февруари (четвъртък и четвъртък) в камерна зала от 19:00 ч., а на 20-и февруари (вторник) постановката на режисьора Петринел Гочев ще гостува в Козлодуй.

За най-малките зрители екипът на театъра е подготвил поредица от срещи в детски градини и училища, както и уикенди с детските спектакли „Тримата снежковци“, „Калпазански рай“, „Една история с две мишки“, „Не пресичай на червено“, „Приключение на горската полянка“ и „Пижо и Пенда“.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук