Изложба „Светът на Лего“ може да бъде разгледана в РИМ – Враца

Изложба „Светът на Лего“ може да бъде разгледана в РИМ – Враца

Регионалният исторически музей – Враца и Даниел Коловски канят всички малки и по-големи деца да разгледат безплатно изложбата „Светът на Лего“. За първи път във Враца са подредени 200 различни, цветни и необикновени комплекта на лего и други конструктори.

изложба лего

Интересните модели, изградени от над 169 000 тухлички за период от четири месеца, впечатляват с прекрасна форма, детайл и замисъл. Някои от тях са умалени модели на емблематични сгради, космически апарати, кораби и автомобили. Други пък са свързани с герои от хитови филми, а трети са плод на богатото детско въоръжение. Изложбата е построена и подредена от Даниел Коловски, ученик от V а клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца.

изложба лего Даниел Коловски

Невероятно богатата колекция може да бъде разгледана от малките и големи любители на конструктора до началото на ноември в работните часове на РИМ – Враца. Можете да станете част от магията на „Лего“, потопете се в света на най-интересните и красиви играчки. Посещението си заслужава. Изложбата може да бъде разделена до 10-и ноември (петък).

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук