“Digital4Vidin” се завръща за своето второ издание

“Digital4Vidin” се завръща за своето второ издание

“Digital4Vidin” се завръща в крайдунавския град за втора поредна година, за да представи новите дигитални възможности. Събитието ще се проведе на 26-и ноември (неделя) в зала Общински съвет и отново ще събере младите хора на града и представителите на бизнеса, които искат да подобрят своето представяне онлайн. Достъпът до конференцията и тази година ще бъде свободен след предварително направена регистрация тук.

Лекторите на конференцията са експерти с дългогодишен доказан опит в дигиталния бранш – маркетолози, собственици на бизнеси и предприемачи. Те идват във Видин, за да споделят с аудиторията своята експертиза и да представят тенденциите в сферата за предстоящата 2024 г.

Програмата на събитието ще отговори на въпросите: какво трябва да знаем за изкуствения интелект и какво предстои в бъдеще, какво е нужно, за да стартираме свой собствен бизнес и как да използваме социалните мрежи ефективно за бизнеса през 2024 г. Конференцията ще представи възможността да работиш от всяка точка на света и какви са тенденциите за използването на изкуствения интелект в маркетинга.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук